top of page
  • Skribentens bildUlrika Eriksson

Det blir sprint


Jag har dragits med en överbelastning i hamstring som jag kämpat med de senaste två månaderna. Det har blivit jättemycket bättre men jag har inte kunnat springa mer än i trappor. 

Vi var båda medvetna om läget när vi åkte hit men hoppet är det sista som överger än och jag tänkte att värmen skulle göra susen. I går körde vi ett träningspass på banan där vi både testade att simma och springa om vart annat. Smärtan i låret fanns där men blev inte så mycket värre men efter någon km löpning började jag snabbt tappa styrka. Så valet var enkelt 3 mil löpning är riktigt långt och väldigt dumt att springa så här tidigt på säsongen med min kassa baksida. 

Så vi beslutade att ställa upp i sprintklassen i stället och hoppas på en fantastisk dag i solen. 

Banan är totalt 12,5 km med en mil löpning och totalt 2,5 simning en väldigt överkomlig sträcka. Vi provtränade som sagt i går och vattnet var fantastiskt. Salt, kristallklart och väldigt friskt (14grader) 

Jag hade på mig pannband, och under min våtdräkt bara en liten headtop. Men det klara vattnet och att äntligen få simma i öppet vatten  gjorde att jag inte tänkte på kylan alls. 

Nu blir det frukost och kl 11 går starten. 

Följ den live här https://otilloswimrun.com/races/hvar/racer-info/


82 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page