top of page
  • Skribentens bildUlrika Eriksson

Rapport från Mallorca


Den här veckan har jag (Helena) tillbringat på Mallorca tillsammans med Team Nordic Trail. Vi bodde i ett hus i utkanten av byn Alaro, vid foten av Tramuntanabergen, som vi hade som bas för våra turer upp i bergen. Det har blivit mycket löpning men även vandring och klättring. Mallorca hade otroligt mycket att erbjuda, inte minst ett ljus och en sol som inte synts på ett tag hemma. 

Vi sprang bland annat på GR 221 men även nere i en fantastiskt fin ravin,Torrent de Pareis, för att sedan klättra upp på en bergstopp. Jag har egentligen aldrig känt någon direkt dragning till bergen men efter den här resan kan jag förstå de som inte kan leva utan dem mycket bättre. 

För mig har detta varit mycket bra träning, att få springa på stenar. Sedan mitt fall på Ö till Ö 2016, samt mitt fall på rullgrus 2017, vilket hindrade oss från start på Ö till Ö, har det gjort att jag får brottas med min skalle så fort jag kommer på sådant underlag sedan dess.  Tack alla som var med och gjorde denna resa till ett fantastiskt minne, tack för alla tekniktips samt peppning! 💐 


62 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page