top of page
  • Skribentens bildUlrika Eriksson

Rapport från Italien


Som ett första event för året med vår sponsor Head så blev vi nerbjudna tillsammans med några andra atleter från Sverige, Spanien , Frankrike, Schweiz och Tyskland till Italien och Rapallo, där Heads huvudkontor för Mares ligger.

Tyvärr kunde inte Ullis åka med den här gången så jag fick åka själv som representant från vårt team. Tanken var att vi skulle diskutera fram dräkter till kommande säsonger. Rapello visade sig vara en mycket fin liten by/stad som ligger ca 30 min från Genua. Vi blev mycket väl omhändertagna med fantastisk mat och miljö. Tanken var även att vi skulle genomföra en swim run ute, men med tanke på att det bara var 6 grader i luften (för två veckor sedan ca 15 grader) gjorde det att vi alla var tacksamma för poolsim i stället.

Grazie mille Stefan, Samantha mfl för dessa dagar och det förtroende ni ger oss. Det var roligt att få känna på material som efter våra önskemål förhoppningsvis kommer att användas. Detta kändes som ännu ett steg framåt för Head som redan har bra dräkter överlag enligt mig (har alltid tävlat i Head tidigare också). Dock med dessa ändringar kommer de förhoppningsvis att bli ännu bättre. Det är spännande att få vara med i processen att förändra Heads dräkter som kan hjälpa oss att bli ännu bättre. Ser mycket fram mot säsongen som kommer och ska bli så kul att få köra i dräkter som vi har fått tycka till om!


55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page