top of page
  • Ullis

Ny författare


Jag längtar verkligen till tävlingssäsongen. Att ha allting framför sig tycker jag är fantastiskt. för mig är resan till målet minst lika rolig som målet i sig om inte roligare. Jag tycker om planeringen, träningsupplägget, vardagen och den tuffa vinterträningen. Mycket för att jag vet att det är den som gör att jag känner mig redo när jag ställer mig på startlinjen. Det är då jag vill känna mig stark och känna att jag gjort allt jag kan efter de förutsättningar jag haft. Den känslan är oslagbar och det är den känslan jag nu börjat bygga upp inför 2018.

2018 kommer jag och Helena tävla för HEAD Swimming och det medför även lite förändringar här på bloggen, Under året kommer både jag och Helena dela författarskapet och kontinuerligt lägga upp inlägg så att du kan följa vår framfart.

Vi vill inspirera och sprida glädje och framförallt visa att det går att kombinera sin dröm med heltidsjobb och familj.

Så vi kommer bjuda på våra "lifehacks", träningspass, tävlingsberättelser och mängder av annat matnyttigt som vi hoppas du kommer gilla.

NU KÖÖÖR VIIII!!!


191 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page