top of page
  • Skribentens bildUlrika Eriksson

Team HEAD swimming


Tjohoo 2018 har knappt börjat och redan har det hänt enormt mycket spännande saker och kalendern fylls med äventyr.

Tävlingssäsongen tjuvstartade förra veckan med sprint trippeln en härlig tjejhelg som fick kroppen att utmanas i distans. Totalt 75 km på tre dagar. 👍

2018 kommer bli en utmaning på många härliga sätt. Jag och Helena kommer ställa upp i Ö till Ö world cup series , vi planerar att köra alla deltävlingar och självklart VM i Stockholm. Vi är stolta ambassadörer för jönköpingswimrun och ö-loppet som vi under våren har en hel del samarbeten med. Allt kickstartar med en träningshelg i Jönköping i slutet av februari så håll ögonen öppna.

Fler grymma träningshelger kommer det bli. Jag och Emma Igelström bjuder in till en löphelg på fantastiska Torekov hotell, mer info kommer men hojta gärna om du vill hänga med så skickar jag dig ett PM.

Men nu till det bästa. Vi har fått förtroendet att tävla för HEAD 2018. Tjohoo!! Ett samarbete som betyder att vi kan leva vår dröm i kombination med vår vardag. Vi kommer ha tillgång till grymt bra produkter, träningsmöjligheter och ett härligt team. Vi kommer även bidra i HEADs produktutvecklings team. Du kanske själv har idéer kring swimrunprodukter så tveka inte att höra av dig, vi tar gärna emot din åsikt.

För dig betyder även vårt samarbete att det under säsongen kommer finnas möjlighet för prova på tillfällen i hop med HEAD, ibland unika erbjudanden och andra häftiga event. Bl.a. ser du HEAD på Tjolöholm swimrun.

2018 kommer bli grymt och vi hoppas du vill hänga med här ....


125 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page