top of page
  • Skribentens bildUlrika Eriksson

Marstrand swimrun


Så tacksam för att min kropp levererar det jag vill. Efter en veckas träning ink ö-loppet ställde jag mig på startlinjen med en lite sliten kropp. Med inställningen att detta skulle bli ett en bra genomkörare inför ö till ö.

Många bra simmare hade lockats till start genom att banan erbjöd dryga 5000m simning och 18 km löpning. Häftig start från färja och väldigt fin bana. Dock finns det väldigt mycket förbättringspotential gällande säkerheten i vattnet och funktionärs tätheten. Det var enligt mig under all kritik. Detta medförde stor förvirring vid vägval, felspringningar och felsimningar. Det kändes oxå väldigt tveksamt att utan en enda säkerhetsbåt korsa en farled mellan Marsstrand och Klåverön i hög sjö

Men banan var som sagt väldigt vacker och utmanande.

Här kan ni läsa mer om loppet

http://kungalvsposten.se/sport/bra-stamning-och-hard-kamp-under-marstrand-swimrun/


280 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page