top of page
  • Skribentens bildUlrika Eriksson

Morgon stund...


Då har äntligen sommarvärmen kommit och vi omfamnar den med stor glädje. Livet blir lite enklare att leva och vi får massor av ny energi. Semestern nalkas och livet är fullt av hopp. Ljusa kvällar inbjuder till att sitta ute på altanen och njuta med nära och kära och den orörda morgonen dagen därpå ropar efter dig. Det är något magiskt att kliva upp i ottan när alla andra sover för att smita ut i den orörda morgonen. Har du inte testat så gör det! Det är fullkomligt magiskt och en fantastisk upplevelse. Fåglarna kvittrar och nattdaggen som är kvar i gräset bildar ett sagolikt landskap. Luften är frisk och pigg näst intill krispig. Dina steg är den första rörelsen som bryter natt till dag och du är mitt i det. Du hör din andning och det är snutt på en euforisk känsla. Att bryta morgonen i harmoniska rörelser ger energi till hela dagen, upplevelsen värmer själen och du fylls med glädje när du tänker tillbaka på din stund...... Läs hela krönikan här


43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page