top of page
  • Skribentens bildUlrika Eriksson

Sommaren 2016


Det är en jätte spännande sommar jag har framför mig. Nya samarbeten intressanta människor och häftiga upplevelser väntar.

Jag har åter denna säsong äran att få samarbeta med Icebug och i sommar kommer jag att tävla tillsammans med Marcus Torgeby. Vår första aktivitet tillsammans är ett swimrunläger den 4-6/6. Allt enligt Torgeby style  som betyder att alla deltagare får lämna alla tekniska prylar hemma och leva efter naturens klocka. Jag ser verkligen fram emot denna unika helg tillsammans med deltagarna. Jag kommer sköta all simning och Markus lär ut allt kring löpning. Är du sugen på att delta eller veta mer kolla här.

Detta kommer vara första säsongen jag inte tävlar i triathlon utan jag kommer bara tävla i swimrun, openwater och löpning. Försäsongen kommer jag dessutom tävla i simning i bassäng, både SM och EM är inplanerat och jag är skit nervös. Men det är utvecklande att inte alltid vara i komfortzonen. För att ladda upp till alla tävlingar hänger jag med min klubbkompis och inspiratör Emma Igelström till playitas för en veckan träningsläger. Det ska bl såååå kul och häftigt att få leka profs en vecka tilsammans med henne. 

Jag kommer inte bara tävla med Marcus i sommar utan på Ö till Ö ställer jag upp i damklassen tillsammans med Helena Sivertsson som kom tvåa i mixklassen i fjol. Vi kommer vara ett tufft motstånd men vi vet också att det kommer finnas andra starka damer i fältet. Målet är definitivt att ge alla en fight.  Koster swimrun kör jag med min vapendragare Peter Oom och eftersom vi vann mix förra året vill vi ju självklart försvara guldet men framförallt vara först i badtunnan som det också innebär.

Projekten avlöser varandra och jag inte bara tävlar i swimrun utan jag anordnar en tävling i det natursköna Tjolöholm den 28/8. Det är en instegstävling för nybörjare men också ett ypperligt tillfälle för eliten att köra ett kortare race och känna på formen inför Ö till Ö. Hoppas vi ses där. 

#Tävling #Träning

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page