© 2023 by EMILIA COLE. Proudly created with Wix.com

Please reload

Följ mig

June 12, 2018

Wow vilket arrangemang!!!

Jönköping levererade långt över våra förväntningar och visade verkligen upp Jönköping från sin bästa sida. En vecka har gått och nedan ska jag försöka sammanfatta vårt race och vad som var så grymt bra med denna tävling.

Jag vaknade på tisdagen...

May 22, 2018

Den här helgen så var det dags för Ö till Ö Utö, mitt första Utö-lopp. För er som inte varit på Utö så är det ett fantastiskt resmål, det tar ca en timme från city sedan är man ute på ön. Jag och Ullis hade bestämt innan att hon skulle få vila även denna tävling så jag...

April 10, 2018

Vilken helg vi haft i Hvar. Människorna, boendet och vädret! Vi började med en sprint som vi lyckades vinna ”overall” trots Ullis lår. Känns som ett klokt beslut att vi valde att ta det korta loppet. Säsongen är lång och detta var bara starten.

Jag kände dock att när ja...

April 8, 2018

Strålande solsken och folkets jubel omfamnade oss när starten gick. Som vanligt smalnar synfältet och man går in i racemood. En kort löpning på piren där vi sedan hoppade i för att korsa hamnen. 

Vi fick snabbt fritt vatten och kom upp som försla lag. 

Vattnet är kristal...

April 7, 2018

Jag har dragits med en överbelastning i hamstring som jag kämpat med de senaste två månaderna. Det har blivit jättemycket bättre men jag har inte kunnat springa mer än i trappor. 

Vi var båda medvetna om läget när vi åkte hit men hoppet är det sista som överger än och j...

April 6, 2018

Igår landade planet i ett regnigt och kallt Split. Jag som sett framemot riktigt härlig värme blev så klart förvånad och fick plocka fram dunjackan. Väderrapporten säger dock att det under helgen kommer bli upp mot 20 grader. 

Vi bor på hotellet som Ö till Ö rekommender...

March 18, 2018

Den här veckan har jag (Helena) tillbringat på Mallorca tillsammans med Team Nordic Trail. Vi bodde i ett hus i utkanten av byn Alaro, vid foten av Tramuntanabergen, som vi hade som bas för våra turer upp i bergen. Det har blivit mycket löpning men även vandring och kl...

March 4, 2018

En vecka sedan jag och Helena och ett gäng andra goa swimrunners var på läger. Är ni nyfikna på hur vi hade det och hur Jönköping fungerar som träningsbas då är det bara att fortsätta läsa Helenas upplevelser nedan. 

I helgen var vi ett glatt gäng som samlades i Jönköpi...

February 22, 2018

Vad sägs om salta stänk, ljumna vindar och önskestenar runda som ägg. Torekov är en idyllisk pärla längst ute på vackra Bjärehalvön. Här finns vacker arkitektur och alltid närhet till havet. Skåneleden med sina slingrande stigar går utmed strandkanten och är bara ett s...

Please reload

April 7, 2018

March 1, 2018

February 22, 2018

Please reload

Senaste inlägg
Sök efter taggar
Arkiv
Please reload

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle